miercuri, 9 noiembrie 2011

Fii provocatoare,senzuala si feminina

Orice femeie doreste sa fie senzuala,fascinanta,provocatoare.Parfumurile pot face asta pentru tine,un parfum va completa intodeauna tinuta unei femei si o va face sa se simta speciala si sa atraga privirile celor din jur.
Margo Cosmetics pune la dispozitie clientilor si reprezentantilor sai parfumuri florale,fructate,senzuale,provocatoare,misterioase,lemnoase.Toate aceste parfumuri au fost create pentru femeia care vre sa se simta atragatoare,incantatoare,misterioasa si unica.Fiecare avem parfumul pielii unic,iar in combinatie cu parfumul preferat va fi o aroma inimitabila,
O data cu noul catalog noiembrie-decembrie Margo lanseaza si parfumul Desire&Gold parfum oriental floral, cu arome senzuale moderne. Este o impletire dintre aromele moderne si cele clasice, plin de farmec si vibratii, cu un amestec de citrice, atins de bergamota si mandarine. Note pline de
feminitate date de aromele florale de crin, muguet, iasomie, trandafir, coacaz negru, bujor, lily of the valley, cu accente placute de mosc si bergamota.
Inscrie-te ca reprezentant sau client Margo si beneficiezi de reduceri de cel putin 25% la toate produsele. Fie că străluceşte , fie că este discretă, frumuseţea reprezintă în esenţă un amestec de adevăr, bine şi armonie. Straluceste in lumina frumusetii tale.
Apa de parfum  DESIRE&GOLD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu