marți, 14 august 2012

Catalogul aniversar 2012 Margo Cosmetics

Catalogul aniversar 2012 Margo Cosmetics aduce pentru clientii si reprezentantii Margo: noutati, reduceri si produse gratuite.
Noutatile acestui catalog sunt creme hidratante, creme nutritive, balsamuri terapeutice, crema de picioare cu ulei din arbore de ceai, crema de picioare cu chili, creme cu ulei de masline, sampon cu urzica, sampon ProVitamina B5 antimatreata, servetele umede antibacteriene, Lotiune de corp stralucitoare - cu particule fine aurii pentru frumusetea si îngrijirea pielii, vopsea crema pentru o culoare de unga durata.
Noutati in gama de parfumuri Margo Cosmetics: Apa de parfum Female Erotics cu aroma florala(pentru Ea), Male Erotics - indraznet, rafinat si sexy (pentru El), Dolce Donna Light Blue - citric floral, Shahanna Classique, Springtime Flowers -  cocktail floral, Gold Onyx women fresh -




senzual, Gold Onyx men - prospetime si senzualitate, Pure One (unisex) - delicat, natural si fresh, Fundamental Black (Men) - masculin si sofisticat, Bijoux D'or parfum buchet floral- fructat, Apa de parfum Pianissimo pentru femeia mereu tanara, Flower Power parfum romantic.
Aproape la fiecare pagina a catalogului veti gasi produse gratuite daca cumparati doua sau trei produse de la urmatoarele doua trei pagini. Reduceri veti gasi la gama de parfumuri.   
Inscrie-te ca reprezentant Margo Cosmetics si beneficiezi de reduceri de cel putin 25% (suplimentar de reducerile din catalog), la toate produsele comandate.


 








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu